dimarts, 26 de juny de 2012

NIT de ST. JOAN a NÚRIA,.....+ CAMINADA

     Tornem a Núria,,. En aquesta ocasió per passar la Revetlla de Sant Joan a l'Alberg Pic de l'Àliga, i fer una caminada el dia següent. 
     Dissabte dia 23. Sortim amb el cremallera des de Ribes de Fresser, per anar cap el Santuari, al que fem una visita, pujant desprès amb els populars  Ous que ens traslladant a l'Alberg Pic de l'Àliga. -  Sopar,  revetlla ( coca, moscatell, begudes, i la típica foguera ),  dormir,  i  esmorzar = 31'-€. Amb el carnet de la federació de muntanya. 
     Diumenge dia 24. Desprès del copiós esmorzar. Iniciem la caminada que per el camí dels Enginyers ens porta a la Vall de la Coma del Fresser on es troba el Refugi Manelic, més conegut per Coma de Vaca.I des d'aquí baixar a Queralbs per el camí de les Gorgues del Fresser. =  6 hores 30 minuts de marxa real.  Arribats a Queralbs, prenem el cremallera que ens retorna a Ribes de Fresser per posar fi a un magnífic i complet cap de setmana. 
      Punts de referència d'aquesta ruta circular :.-  Alberg Pic de l'Àliga, 2.122 metres.. GR-11.7 Camí dels Enginyers.. Collet del Torn de Dalt.. Collet de Castellcervós, 2.050 metres.. Torrent de Joan Deu.. Collet de Roc Verd.. Pas del Malinfern.. Coll del Homes.. Refugi Coma de Vaca, 1.995 metres.. Torrent de Bogade.. Camí de les Gorgues del Fresser.. Les Marrades.. Palanca de Costa Rubí.. La Pradella.. Les Ribes.. Salt del Grill.. Central de Daió.. La Farga.. i Queralbs.---- Ruta "durilla" però del tot recomanable ---- 
             -- En el apartat de fotos, teniu un recull dels millors moments d'aquest cap de setmana --

1 comentari:

  1. ¡¡ Feia uns dies que per uns problemes tècnics no em podia connectar. Però segueixo veient. Que lo vostre, continua sent un NO parar......
    ¡ Me n'alegro ! Salut i bons camins
    Doctor 33

    ResponElimina