dimarts, 16 d’octubre del 2012

PIC JAVALAMBRE, - Teruel -

           Dies,  11 - 12  octubre  2.012
      Traient profit dels dies de festa que ens proporciona la festivitat de Ntra. Sra. del Pila.  Fem una escapada a la província de Teruel, per dur a terma una petita campanya muntanyera.
       Monistrol, Lleida, Fraga, Mequinenza, Caspe, Alcañiz, Calanda, Alcorisa, Montalban, Utrillas, Alfambra, Teruel, Puebla de Valverde, i Refugi Rabadá i Navarro. -  Sopar, dormir, i esmorzar = 25'-€ - Telefon, 978768083.
       .- 12d'octubre ;  Ens llevem i el dia es presenta força tapat. La previsió meteorològica, senyala que es possible que plogui, però de forma moderada. Com que la ruta que tenim estudiada per fer el cim, no es complicada. Doncs tan sols cal seguir les marques del GR. Ens equipem com cal, i emprenem l'ascenció :  Refugi, Emplaçament inferior de les pistes d'esqui Aramon-Javalambre, Los Poyales, Loma del Portillo, Alto del Ventisquero ( Instal-lacions repetidors TV ) i Cim del Javalambre de 2.020 metres. Temps de pujada, unes  2 h., i escaig.  NOTA.-  En la zona d'esquí les pintades del GR,,,,. Estant de vacances !!!, i per si fora poc, la boira  limitava la visibilitat a uns escassos metres. Al igual en un dia clar, que pots capsa punts de referència, el temps d'ascens pot ser inferior.
        Assolit el cim i tirades les ineludibles fotos, la pluja fa acte de presència. Per lo que emprenem la tornada cap el refugi, retallant camí per alguna pista d'esquí.
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada