dilluns, 24 de desembre del 2012

SERRAT de VALLHONESTA

                                      D a t a .--      Diumenge,  23  de  desembre  2.012 
  
       Aprimorada ruta, practica ment circular que des de Sant Vicenç de Castellet, ens porta a visitar el cim de Puigsoler, la Ermita de Sant Pere de Vallhonesta -segle XI- i el Refugi de Can Campanar.
       La Ruta :  Partim de St. Vicenç de Castellet, per el GR-4, que seguim fins passada una línia d'alta tensió. Aquí el GR marxa cap a l'esquerra - cartell indicador -. Nosaltres continuem per la pista que mana a Cal Fuster, i més enllà ens porta fins al gran Mas de La Serra ( en estat ruïnós ). On deixem la pista per arrelar un corriol que passant a tocar de la casa, s'enfila carena amunt, per un traçat viarany que ens situa en el Cim del Turó de Puigsoler, 525 metres - Vèrtex geodèsic,Senyera i Pessebre amb llibre de registre - Fetes les pertinents reverències, continuem tot baixant per la part oposada, seguint el perfil de la crestallera. Perdent alçada, per sota i a la dreta ens queda l'Ermita de Sant Pere de Vallhonesta, a la que anem a parar. Arribats al lloc, uns plafons informatius ens serviran per coneixa millor el lloc. 
    Esmerçat el convenient temps. El retorn el fem seguint les senyals del GR-4, que previ pas pel Coll de Sant Bernat, i Can Noguera, ens retorna novament a Sant Vicenç de Castellet. 
    Temps de la caminada des contades les aturades=  2 h. 45 minuts / 11 quilòmetres / 350 mtres.Desnivell.
                          ==  Les fotos de la sortida les teniu en la columna de l'esquerra ==



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada