dimecres, 8 d’octubre de 2014

GIR dels 7 TORRENTS

                                             Monistrol,  28  de  setembre de 2.014 
 Volta circular en la que al final ens va sorprendre la pluja, que va caurà amb força intensitat durant tota la resta del dia.
  Aquesta caminada te com a punt d'inici i final la Plaça del Pont de Monistrol.... Marxem creuant el pont, per agafar el c/ del Pla ( dreta ) fins a la Plaça dels Països Catalans, on un baixador ( dreta ), ens porta a peu de riu. Prenem la pista ( esquerra) que previ pas per la Font de l'Esquerrà ens situa sota el pont de l'Aeri.Un corriol (esquerra/pal indicador), ens invita a pujar.
  Estació de l'Aeri, creuem el pont. Enfront queda el Torrent de Sta. Mª - El 1er -. Tirem uns metres a la dreta per la C-55. A la primera casa (esquerra)Pal indicador Arranca un camí, que prenem i en constants giragonses i persistent pujada ens fa guanyar alçada. Som al camí de les Bombes. Aquí trobem el Torrent de Mullapans - El 2on -. Un xic més de pujada i ens plantem al camí de les Aigües- Pal indicador - Marxem a la dreta en clara baixada. Torrent de l'Erola, - El 3er -. Dèspres passem el Torrent del Soldat, - El 4art -. Deixem a la dreta el Pla de St. Bernat, i creuem el Torrent de l' Escuder, - El 5 e - Deixem a  l'esquerra la drecera dels 3/4, per passar el Torrent de la Valentina, - El 6 e -. Apareix Monistrol als nostres peus. Trencall a la dreta amb Pal indicador. El prenem en atrevida baixada, quan el camí s'ajeu deixem a la dreta el trencall que ens portaria a La Bestorra,( tot i que per encara no 5 minuts val la pena fer-li una visita ).
 Carretera de Montserrat, uns 8 metres a la dreta agafem el c/ de La Font ( esquerra ) que ens deixa a la Plaça de la Font Gran. La creuem en diagonal per entrar al Passeig de La Canaleta, per sota circula el Torrent de les Guilleumes, - El 7 e -. Que ens acompanya soterrat fins al punt final. La Plaça del Pont. -- Temps de marxa, aturades descontades = 2 h. 30 minuts - 10 Km - Desnivell, 295 metres. --  FOTOS, a la columna de l'esquerra amb en títol de * GIR dels 7 TORRENTS *  Estant per ordre alfabètic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada