dilluns, 5 de gener del 2015

ST.SALVA de GUARDIOLA - LA POPIA del MONTGRÒS

                                                      Divendres,   2   de   gener    2.015 
    Si anterior ment hem recorregut la zona obaga de St. Salvador de G. En aquesta ocasió anem a la part contraria per fer una ruta circular que ens porta al Cim de la Popia del Montgròs. 
   Per Arribar-hi :  Fem el mateix trajecte de l'anterior sortida, però traspassem el poble fins arribar al trencall ( Senyalitzat ) de Set Reng. Aquí mateix deixem el cotxe per iniciar la caminada.
  LA RUTA --  Arranquem en direcció a Set Reng, on trobem les senyals del camí de " Les Fonts de la Solana del Montgròs ".  Que anirem seguint durant aquesta  1ª  part, fins assolir el Coll de 6'6.- Pal indicador i cruïlla de camins que recordarem com a,. Punt  0, . Ara trenquem a l'esquerra per enfilar-nos per un corriol que ens diu que tenim  el cim a 2 Km. L'ascèncio ens porta a un altiplà. Marxem a la dreta per una pista que ens deixa al Cim de La Popia del Montgròs -  Senyera i llibret de registre -.
  Per tornar reculem un tros de camí ( 2 ó 3 minuts ), per cercar a la dreta un corriol marcat amb varies fites, que ens baixa a una pista inferior, que seguim a la dreta un curt tros per sortir al Coll 6'6 ... Punt 0, . Aquí tirem a l'esquerra un xic per agafar -esquerra- un mercat corriol que ens retalla un tros de pista, a la que sortim més avall, i en porta a l'Urpina. On continuem de recta per arribar novament al lloc del que hem sortit. Temps de marxa =  Unes 3 h. /  11 Km. 
  FOTOS .- Com sempre a la columna de l'esquerra, cercar per ordre alfabètic : ST.SALVA-LA POPIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada