dimarts, 17 de maig del 2016

ROCAVIVA : LABERINT MÀGIC

                                                Data.   15  de  maig  2.016 
       Rocaviva es un espai lúdic propiciat per reflexionar. Es un màgic laberint de senders, vorejat per més de 600 roques granítiques treballades per en Climent Olm. Un artista eremita que va dedicar 27 anys de la seva vida a aquesta exposició. Una obra esculpida per gaudir del silenci, escoltar la natura, i sentir la veu de les pedres.
 Una forma equilibrada de contemplar-la, es anar pujant fent ziga-zagues. A mesura que t'eleves, t'unifiques amb el paisatge. les altes muntanyes, les profundes valls, i l'ampli cel.  Un cop a dalt una circunferència marcada al terra, et convida a revoltar-la amb silenci per omplir te de llum i energia. L'experiencia, t'ajuda ha emprendre amb més serenor, alegria i saviesa l'aventura cotidiana de la vida.   ** Amb Amor, Coratge, i Bon Humor....Tot es possible **
       Per fer aquesta analògica caminada ens tenim que treslladar a la Cerdanya. Concreta ment a l'apartat poble de Músser. A l'entrada trobem un bon lloc per aparcar. Deixat el cotxe entrem al poble, on trobem un cartell de fusta en una cantonada. Seguim la direcció Aransa.Llacs de Pera-Pistes esquí N- Baixem per un camí deixant el poble a la dreta. De front es divisa un turó amb una antena. Ens hi encaminem prenen-la com a referència. Fet  1 Km. Arribem a un Coll Amb una bifurcació de camins. Momentani ament no en prenem cap dels dos. Tenim que arrelar un camí que per la dreta encara la carena i ens introdueix en el místic recorregut. Esmerçat el temps que es volguí. Retornem al Coll per marxar pel camí de l'esquerra que mena a l'antena. Creuem una tanca seguint la pista fins arribar al Turó de l'Àliga (Antena). Darrera hi tenim el Niu de l'Àliga. Un curiós Búnquer vestit amb una Senyera que ens deparará una agradable sorpresa.
  La Tornada la fem desfent el camí d'anada -- El recorregut total no es gaira llarg, però el fet d'anar "Xefardajant" et fa passar el temps força ràpid. Nosaltres hi esmerçarem unes  4 h.
  COM ARRIBAR A MUSSER : Monistrol. Berga. Túnel del Cadí ( 11'57 € ) Bellver de Cerdanya, Martinet a la sortida del poble trencar a la dreta LV-4036 cap a Lles / Aranser / Musser = 116 Kms. 
   FOTOS-- Columna de l'esquerra cercar el nom:ROCAVIVA-Laberint Màgic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada