dilluns, 23 d’agost del 2010

TUC DETH LAC REDON


D A T A ..- 20 d'agost 2.010

Avui fem una ruta quelcom mes seriosa que ens porta a superar un desnivell proper als mil metres i ens ocupara una matinal. - 7 hores parades incloses -
Ruta --> Sortim del refugi Er Espitau de Vielha, a tocar de la boca sud del túnel de Vielha, i al que si arriba amb cotxa. Prenem el GR-11 ( dreta ) que s'endinsa cap a la vall per anar a cercar les Marrades dera Escaleta i començar a pujar dret i decidit cap el Pòrt de Rius 2.344 metres, donant entrada a la zona del Lac de Rius. Visionat i recuperades forces. Ens tornem a enfilar en post del Coll deth Lac Redon al que arribem després de vèncer, ...arf...arf.., uns cent metres de desnivell.
Des d'aquí cent metres mes de ..arf...arf., i coronem el Tuc deth Lac Redon, 2.533 metres.
Com que el temps pinta malament i la temperatura ronda els 7º, no ens encantem i emprenem la baixada cap el Lac Redon per cercar per sota d'aquest la traça que ens situa novament al GR-11, a l'altura de les Marrades. La pluja ens enxampa i ens acompanya durant tota la resta del camí, per parar just quant arribem novament al refugi d'Es Espitau de Vielha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada