dijous, 20 d’octubre del 2011

REFUGI BAGES - PUIG de les MORRERES


Data .- diumenge, 16 d'octubre de 2.011
Aprofitant que no ens queda gaire lluny, cosa que et permet no tenir que matinar, tornem novament al Port del Comte, per fer una nova excursió. En Aquesta ocasió, l'itinerari va ser el següent : Refugi del Centre Excursionista de la Comarca del Bages ( Manresa ), 1.784 metres - Tot tipus de serveis- telefon, 973059066 - 680869892 //- Partim en direcció a la Bassa Gran per encarar la Pista Dreta, que pujarem sencera fins el Mirador de Querol, 2.143 metres. Desprès de contemplar el meravellós espectacle d'estar per damunt dels núvols, reprenem camí carenejant per la Coma Sentinella, fins assolir el cim del Puig de les Morreres, 2.211 metres - index geodèsic, i gran pantalla de telecomunicacions.
La tornada la fem, reculant un tros per la carena per encarar el Portell Llobeto, i agafar la pista de la Serp, fins a cercar els Baixants de Sant Grau, que ja no deixem fins arribar a la Bassa Gran i d'aquesta al Refugi del Bages.
Una senzilla bonica i gens dificultosa volta, que amb un dia esplendorós com el d'avui, et regala unes vistes, que et compensant sobrada-ment la sortida. - Temps de marxa = 3 h. 15 minuts, des contades les aturades. -- Desnivell = 450 metres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada