dimarts, 24 d’abril del 2012

RUTA de RIULACÓ

  Diumenge,  22  d'abril  de  2.012
  Exquisit itinerari circular, que ens revela àmbits que en la actualitat, ens poden semblar in versemblants, ja que encara plasmant la naturalesa en el seu estat legítim.
  Com hi arribem :  Monistrol, Manresa, Cardona, Solsona, Ctra.LV-4241.b, Coll de Jou, Ctra.L-401, Odèn.  =  103 quilometres / 1 h. 25 minuts.
   La Ruta :  Odèn, deixem el vehicle a peu de carretera, al costat de l'edifici de l'escola. D'aquí puguem cap el Castell - pal indicador -. Des del Castell, baixem per la part oposada a l'Ermita de Sta. Cecília, per continuar per la pista fins a la Creu de Cal Roselló, on prenem a l'esquerra el GR-1, que perd alçada per sota la paret de la Carena del Castell. Aquest tram conegut com El Grauet, ens porta a la fondalada, on trobem les restes del Molí de Riulacó. Deixem momentani ament el GR, per adentrar-nos a l'esquerra, per la lleva del riu, i acostar-nos al nostre objectiu. El Salt del Forat Colomer.  Feta la pertinent estada. Retornem a buscar el GR, per iniciar el retorn, per l'altra costat del riu. El camí marxa en direcció a Canalda. Passem per les cases del Sole de Dalt i de Baix, por sortir a pescar la carretera L-401, que prenem a l'esquerra. A l'alçada de la Font del Vermell, la deixem per creuar el riu, tornant-la a cercar per arribar poc desprès al lloc de sortida.  Temps de l'excursió =  4  hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada