dimarts, 24 de juliol del 2012

CIRCULAR de BESALÚ

     Itinerari circular que parteix del mateix Pont Medieval de Besalú. Concreta ment de la sone d'aparcament de la boca del pont que dona a la dreta del riu Fluvià...En aquest punt te sortida el Trenet Turístic ( La vila queda a l'altra costat del riu ). 
      Aquesta caminada no presenta cap mena de problema d'orientació. Tan sol car estar pendent de les marques. Primer les del GR-2, i desprès una traça de color groc, que completa la volta. 
      Referències de pas :  Aparcament, Cal partí pel tram asfaltat que va cap el mas Pitrer ( GR-2 ) Enlairat a la dreta i entre el bosc sobresurt la Capella del Sgrat Cor, un dels llocs que visitarem. -- Mas Pitrer -- Pilaret de la Verge de Montserrat -- Collet de Junyà, a 1 h. de la sortida. Aquí deixem el GR, per seguir cap a la dreta les pintades de color groc, que ja no deixem fins el final. -- Puig Cornador 451 metres. Vèrtex geodèsic i sostre de la caminada. Emplaçament de la capella del Sagrat Cor -- Collet de Bruc -- Sant Ferriol, santuari marià del segle XVII -- Pla de Rostoll -- Càmping -- Aparcament, final de ruta. = 4 h.30 mts. Descomptades les aturades. 
     APUNT .--  Aquesta es una ruta que es pot completar amb la obligada visita al nucli de Besalú -- En el apartat de fotos ( Columna de l'esquerra ) Podeu copsar les imatges d'aquest jorn, repartides en dues carpetes. Besalú Turístic ( Poble ) i Besalú Ruta ( Muntanya )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada