dilluns, 10 de desembre del 2012

MAS MIMÓ, CREU de SABA, ST.PERE SACAMA

                                              Dissabte,  8  de  desembre  2.012 

    Ruta circular molt propera a casa, ( 15 minuts des de Monistrol ). Que ens permet no tenir que llevar-se dora, evitant el fred de les primeres hores del matí.
    Com arribar-hi .-  Monistrol, carretera direcció a Terrassa, passada l'entrada al polígon industrial de Vacarisses, prenem la carretera que va cap a Olesa de Montserrat. Uns metres desprès de creuar el pont de la via del tren, trobem a la dreta el trencall que mena al Mas Mimó, masia en la que els cap de setmana obra com a Restaurant. Telef-938280208.-  Aquí deixem el vehicle.
    La Volta .-  Partim de Mas Mimó per una clara pista que mena al Pla del Fideuer. A l'entrada d'aquest, agafem un corriol que per l'esquerra guanya progresivament alçada marxant en clara direcció a Olesa. Fets uns minuts, apareix per la dreta un corriol que baixa a la propera Font de la Pastora - Cartell -  Seguim camí enllà uns quants metres més, fins a trobar un nou viarany, que per la dreta s'enfila costa amunt. El Prenem ! Desprès de una contundent però no molt llarga pujada, ens plantem en el cim de La Creueta. Simpàtic punt amb molt bones vistes. Reprenem la ruta, que amb poc d'espai ens situa en el Turó de la Creu de Saba.
    La tornada la fem baixant cap a l'Ermita de Sant Pere Sacama, que des de la creu podem veure a sota nostre. Visitada l'Ermita enfilem una pista que encara el Turó d'en Ros, que ens pot servir com a referència i que reconeixem per estar coronat per unes antenes. Aquest pro esta emplaçat a l'altra costat de la vall. Per lo que tan sols el prenem com a punt referent. Localitzada la pista, ens caldrà seguir-la, fins retornar al punt de sortida, la masia de Mas Mimó.  Temps de marxa, restades les aturades =  2 h. 30 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada