dilluns, 28 de juliol de 2014

MONTSERRAT, - FRA GARÍ

                                         27 de juliol 2.014                                        

  Recurregut  que fem sensa perdre de vista en cap moment el Monestir, i que tot i ser força interesant, passa practicament inadvertit per molts dels visitans de Montserrat. Que com la majoria de concurrents, i tambe per falta de informació, es limiten a veura els núclis més emblematics, sensa reparar en l'entor, el qual ofereix tranquils paratges amb magnífiques reconades iunes prespectives visuals inmillorables.
  LA RUTA .-  Monestir. Estació del Cremallera. Anem cap a la Plaça Abat Oliva per entrar per la portalada cap a la Plaça de Sta. Maria ( Entrada a l'Església ) Des d'aqui cal agafar el carrer que va cap a l'Hostal Cisneros, pero abans ens decantem una mica  a la dreta per donar un cop d'ull al desconegut Pati de la Hospederia. Vist aquest, marxem en direcció a l'Hostal per seguir per derrera les " Celdes", i conectar amb les escales ( dreta ) que menan a l'iníci del Cami del Via Crucis. Que seguim completament fins arribar el Pas de las  3 Creus ( Aquí cal aseures una estona en el sudgerent banc de la Verga Negra ) Avans no comencem la pujada per unes escales ( dreta ) que ens portan al Mirador de Fra Garí. Fetes le obligades fotos, reculem fins a les 3 Creus, per continuar ( dreta ) el camí de baixada que passant per la Capella de La Dolorosa ens retorna al punt de partida.-- En l'apartat de fotos Columna de l'esquerra en teniu un interesant recull d'imatges.. Calcercar el tìtol MONTSERRAT, FRA GARÍ ( Estan possades per ordre alfabétic ).

1 comentari:

  1. Realment te que ser una ruta poc frecuentada, ja que si esta feta aquest diumenge - 27 de juliol - El camí esta del tot solitari. Una molt maca excursió amb bones fotos.
    Doctor 33

    ResponElimina