dimarts, 18 de novembre de 2014

AIGUAMOLLS del DELTA del LLOBREGAT

                                                   Diumenge,  16  de  novembre  2.014 
     Recomanable i ideal caminada per a totes les edats, ja que es totalment planera, i ens ofereix encants suficients per fer-hi una visita, que no deixerá indiferents ni a petits ni a grans.
 COM  HI  ACCEDIM --  Monistrol, Olesa de Montserrat, Abrera, A-2 direcció  Barcelona / Aeroport, sortida El Prat de Llobregat. Ja en la població fem cas dels rètols que ens condueixen cap el Cementiri i la Platja de El Prat ( B-203 ). Passat el Cementiri seguir els indicadors  Espais Naturals, que ens portant fins a un aparcament habilitat i gratuït, situat al costat del Mirador d'Avións. Punt en el que iniciem la ruta. =  51 quilòmetres / 40 minuts, amb cotxe des de Monistrol.
  LA  RUTA --  Els itineraris estan senyalitzats amb rètols. A la entrada del parking, un plafó ens descriu les rutes que podem fer. Tan sols cal escollir els llocs que volem veure, i traçar el nostre propi recorregut. ( El que em fet nosaltres suma 10'5 Km / 2 h. 45 minuts, aturades descontades.
  EN  L'EXPOSITOR  de  FOTOS. Columna de l'esquerra, en teniu un extens i suculent reportatge.Cal cercar-les per ordre alfabètic sota el títol..AIGÜAMOLL del LLOBREGAT.
  APUNT -- Com és un espai protegit, el recinte esta tancat. L'hora d'apertura es de, 9 a 17 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada