dimecres, 31 de desembre del 2014

CIRCULAR, ST. SALVA - PARROT ( 7 Fonts )

                                                 Diumenge,  28  de  desembre  2.014 
  La Ruta de les Fonts de l'Obaga del Castell de Sant Salvador de Guardiola, es un itinerari circular, que ens porta a visitar, 7 Fonts, tot fent un camí de fàcil recorregut i convenien ment senyalitzat.
  Com arribar-hi ...  Monistrol, Manresa, aquí prenem la carretera BP-1101 que puja cap el Barri de El Xup i Salelles, on agafem la C-37 fins a Sant Salvador de Guardiola = 22 Km /  20 minuts.
  La Ruta ..... Aquesta caminada te com lloc de sortida i arribada el Camp de Futbol de la Vila, en el que esta emplaçat un cartell indicador amb un croquis del recorregut. Un cop pressa la sortida, tan sols cal limitar-se a seguir el camí més evident, en el que en les cruïlles un pal de senyalització ens marca la direcció correcta.---Apunt extra : Nosaltres en el tram final hem inventat una variant per evitar la pista/carretera." En arribar al Km, 6'300 - Font del Pont del Raval del Parrot - Deixem la ruta original, per creuar el pont, i agafar tot just a l'altra costat, una pista (esquerra), que seguim fins les envistes de les primeres cases del barri. Aquí el sender empren una suau pujada, que NO tenim que fer. Doncs a l'esquerra surt un corriol ( Mirar les fotos). Que baixa cap el torrent, que més endavant creuem, i ens porta a la Font de Dalt.  Des d'aquesta al final de ruta i tenim uns  200 metres.  -- Total Km. 9  /  2 h. 20 minuts.
 NOTA IMPORTANT -  La ruta que nosaltres fem es denomina " Ruta de les Fonts de l'Obaga del Castell de Sant Salvador de Guardiola ",,, No confondrà amb la " Ruta de les Fonts de la Solana del Montgròs " ( També senyalitzada ), I que en alguns punts coincideix amb la nostra. 
  FOTOS-.-.-  Columna de l'esquerra, Expositor de Fotos. Cal cercar per ordre alfabètic ( Baixa fins a la S ), la que porta per títol.  ST.SALVA - PARROT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada