dimecres, 24 de juny del 2015

TRES EXCURSIÓNS PER BANYOLES

                                                      Diumenge,  21  de  juny  2.015 

  Jorn esportiu complet el d'avui fet en El Pla de l'Estany. Hem realitzat lo que podríem dir, un trio d'activitats, repartit en tres propers però diferents llocs, tenint com a punt central Banyoles. 
  El,  1er. Dut a terme en el Bosc de Can Ginebreda. Un espai singular on te lloc una exposició a cel obert d'obres escultòriques en clar sentit Eròtic.
  En Xicu Cabanyes, es el pare d'aquestes figures. Talles que ens sorprendran, i anirem descobrint al llarg d'aquesta ruta luxuriosa. 

  La,  2na. Es un petit recorregut per una zona boscosa molt especial. Les Estunes. El Palau de les Fades. Un espai declarat d'interes geològic que deixa al descobert una xarxa d'esquerdes engendrades arrel dels moviments sismics provocats per les contractures volcàniques. No ens tenim que oblidar que estem en una zona cent per cent volcànica.  Aquest original esgavellat morfològic el fa partícip de nombroses llegendes relacionades amb les Goges, dites també Dones d'Aigua. 

  I en  3er.  Lloc.  Completem la diada circumdant el perímetre de l'Estany de Banyoles per un arranjat i molt ben constituït i senyalitzat circuït que senyes la portentosa massa d'aigua blava de l'Estany. Cobrint un trajecte de 6'5 quilòmetres. 

  FOTOS. ---  Anar a l'Expositor de Fotos, columna de l'esquerra. ,,,.Ull...!!  Estan separades l'una de l'altre. Cercar per ordre alfabètic els títols :: EL BOSC ERÒTIC  ····  ESTANY de BANYOLES  ····  ESTUNES-BOSC de FADES.

2 comentaris:

  1. Xicu Cabanyes is a creepy fuck. That old pervert is a typically porn-brained loser male "artist". That ugly loser is a coombrained creep. That fucker should be shunned.

    ResponElimina
  2. Xicu Cabanyes is a disgusting loser.

    ResponElimina