dimarts, 14 de juliol del 2015

MURA, RUTA de les FONTS

     Acontentador i curt recorregut totalment senyalitzat ideal per fer amb nens, en especial aquest dies de calor. Ja que transcorre per camins immersos en un paisatge fresc i frondós, en el que no ens faltarà aigua. Ja que ens porta a conèixer algunes de les moltes fonts naturals que ragen a les rodalies de Mura. 
     Jorn que podem completar donant un tomb per el poble, que bé val una visita, i quedant-nos a dinar a l'Hostal de Mura. Els dies festius fan un menú de 17'-€. Força complet - Telef: 938318040 - 687487370. Carrer Joan Alavedra,5...Desprès de l'apat i per posar la "Cirereta" al pastís. Res millor que deixar passar la tarde a la tranquil·la piscina de la Vila, intercalant abellidores remullades amb relacsants moments de migdiada. * Tot un Plaer * A tan sols 25 Km. de Monistrol.
   Apunt.--- El punt d'inici de la caminada el fem a la Oficina del Centre d'Informació de Mura. Plaça Ajuntament. Obert de 10 a 14 h. ( Dissabtes,diumenges i festius ) Tlf: 938318375 . Aquí es pot demanar un fullet explicatiu d'aquesta ruta.( La nº 3 ) Així com d'altres de Mura i els seus voltants.
  FOTOS -  Columna de l'esquerra. Cercar el títol,,.MURA, RUTA i FONTS 
                                                                                               Caminada feta el :  12 de juliol de 2.015

                                                   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada