dimarts, 12 d’abril del 2016

VALLIRANA, - SANTUARI de ST. PONÇ

                                              Data,--      10    abril     2.016 
      Itinerari circular que requereix certa habilitat per orientar-se, ja que el camí d'anada no esta senyalitzat. I en quan al recorregut de tornada, tot i que segueix el PR.C-70. Cal prestar molta atenció, ja que les pintades estan força descolorides i en alguns punts estan invisibles. Cosa per la que cal estar molt atens per seguir el traçat correcta.,,. Sobretot a la sortida del Santuari. 
      Com anar a Vallirana :  Monistrol,. Abrera,. A-2 direcció Barcelona,. sortida Vilafranca del Penedes,. Vallirana,. ( Deixem el cotxe en la zona esportiva )  =  38  Km  /  30 minuts.
      La  Ruta  :   Zona Esportiva, pugem cap el c/Major, (Carretera),. per cercar el carrer Lluís Companys i encarar cap a la part alta,. c/ Cervantes,. c/ Maragall,. c/ St. Antoni,. c/ Arbucar,. Avancem per ell fins trobar a la dreta l'entrada del Camí del Soldat Romà, que ens puja al cim de la Cinglera.,,,  Torre d'Alta Tensió, continuem un xic amunt passant pel costat d'ella deixant-la a la dreta. Quan apareix una segona torre, a la que no hi arribem. Anem a l'esquerra per arrelar una pista que seguim cap a la dreta fins a una urbanització, on prenem el  1er carrer a l'esquerra, i el següent també a l'esquerra. Quan fa un gir a la dreta, prenem un corriol a la dreta en clara pujada. Entrada de un Paint ball. Continuem a l'esquerra per la pista, per agafar a poc de tros un caminoi a la dreta que baixa a una pista. Anem a la dreta.  Trencall,. Tirem pista avall per sortir a una nova pista que enfilem en direcció a Corbera. Ens acostem a una nova urbanització. Abans d'arribar-hi cal estar atens a l'esquerra per ficar-nos en un corriol ( Senyal) que ens porta al Monestir Santuari de Sant Ponç . segle XI.  
     La tornada ..:  Ens situem a la part posterior del Monestir per anar a la dreta per un corriol que més endavant ens fa perdre alçada. (Alguna pintada de color groc ens pot ajudar a seguir el bon trajecte fins trobar les marques grogues i blanques del PR.C-70, el qual anirem seguint amb atenció. Aquests passant per la Font Freda,.i el Coll Verdaguer ens retorna a Vallirana. =  12 quilòmetres, 3 hores 30 minuts descontades les aturades. 
   FOTOS  .- Columna de l'esquerra cercar el títol SANTUARI de ST. PONÇ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada