dijous, 21 de juliol del 2016

RUTA COMMIXTURADA

                                         Diumenge,  17  juliol  2.016 
  Formulem una ruta combinada, que ens porta de Monistrol a Olesa de Montserrat, repartida amb 2 seccions: Una 1ª Part amb tren , i una 2ª caminant. Aquest ultim tram cobreix un recorregut de 12'5 Km, fàcilment acequible ja que segueix el curs del riu Llobregat entre aquestes dues poblacions.
  LA RUTA .-- Monistrol; Agafem el tren dels FGC per traslladar-nos a Olesa. Arribats, sortim de l'estació per anar a l'esquerra paral.les a les via. Cementiri, c/Arquebisbe Ramon Torrella,.Rotonda,.Marxem a l'esquerra per Avda.Francesc Macià, i empalmar amb Avda. Lluís Companys, que seguim fins a la Plaçeta final, on prenem a l'esquerra l'antic camí de La Puda, que ens porta a un pont que creua la via del tren i surt a la C-55, a l'alçada de Can Vinyals. Marxem a la dreta per la carretera, i a poc trobem les marques vermelles i blanques del GR-270 -Camí del Llobregat-. Que ja no deixem fins arribar a Monistrol.
  NOTA .  De la sortida de l'estació d'Olesa, fins a l'entrada de La Puda, es cobreixen 2'5 Km per llocs on circulen vehicles, cal doncs extremar les precaucions. Passat aquest malconformat troç, la resta de la ruta ens complaurà plenament. 
  FOTOS--- Columna de l'esquerra, cercar el nom.  RUTA  COMMIXTURADA.

2 comentaris:

  1. HOLA QUIM
    SUPONGO QUE ES UN CAMINO FACIL Y APTO PARA BICICLTETA

    TIENES EL TRACK GPS ?
    GRACIAS
    LUIS

    ResponElimina
    Respostes
    1. No tengo Track, pero es facil de seguir i apto totalmente para bicis, en los 2'5 km se tiene que ir con cuidado ja que sigue la Ctra. Abrera-Manresa.Entrando en el desvió de La Puda las señales de GR-270 Te traen hasta Monistrol.

      Elimina