divendres, 3 d’agost del 2018

CIRCULAR d'ALTIMIRIS

                                                         Dilluns,  23  juliol  2.018 
    Interessant ruta circular, que pren com a lloc de sortida,. La Masieta ( Inici de la ruta del Congost de Mont-rebei pel costat del pont de Muntanyana ). Caminada que ens descobreix, Els Altimiris. Un jaciment arqueològic de l'epoca Visigoda ( Segles V - IX ) Alta edat Mitjana en el que s'aplagava una comunitat cristiana entorn d'un Monestir. El més antic excavat fins ara en el Prepirineu i Pirineu Català.
   Es tracta d'una ruta que podem fer circular ( Ho recomano ) i que està degudament senyalada, en el Planell que donen a l'entrada,on es veu l'enllaç dels dos itineraris que cal ajuntar per fer la circular.
  Nota : Feu la Ruta nº 3 de pujada. i la nº 4 de baixada. Crec que en gaudireu més de la volta. Si es fa en temps de calor no oblideu portar aigua, doncs no hi ha cap Font en tot el recorregut. Cal superar un desnivell d'uns 600 metres i  9 quilòmetres. Al contrari del camí del Congost que tindre que fer fins el Pont Penjat, on passat i fets uns 200 teniu el trencall. La pujada cap Els Altimiris, serà de una tranquilitat i soletat que s'agraeix.
                FOTOS .- Columna de l'esquerra.Cercar el títol : CIRCULAR d'ALTIMIRIS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada