diumenge, 2 de maig del 2010

GR. 4 " Tram Natzarè "


D a t a .. 1 de maig 2.010
Sortim de Sant Vicenç de Castellet per el pont sobre el Llobregat, seguint les pintades blanques i vermelles del GR- 4 . Passem sota la C-55 prenent un camí carreter que puja al polígon Les Vives.
Deixades les ùltimes naus ( cartell indicador ), surt a la dreta una desviació que puja al castell i ermita de Castellet. Anar-hi i tornar ens representa un extra de 1'5 quilòmetres.
Retornats, ens centrem amb el GR que per ampli sender ens apropa al Raval de Cal Gravat i Cal Valent. Metres enllà entrem en el comptat de Vilamarics. A l'alçada de Can Beu, i perla dreta, arrel-la la ruta de la Transllum. Deixem unes granges i una gran bàscula de pesatge, enfocant la caminada cap a Marganell. Petit baixador. Topem amb la carretera BV-1123, a la dreta el restaurant El Racó. Calcem la carretera de Sant Cristòfol. A tocar de la riera raja la Font de La Fassina. Seguim el GR.Ermita de Sant Jaume - segle X -. La ruta encara la muntanya, vorejats uns camps, entrem a Sant Cristòfol per el carrer de les Agulles que tira de front. A l'esquerra aniríem a nucli vell, en el que trobem l'església parroquial - segle XI -. Deixat el citi, entrem en un tram de bosc que ens situa a les Pinasses. A la dreta queda la granja de Can Martorell. Marxem rera les marques, que un tros mes amunt compartirem amb les del PR.C-19. Al costat de una torre elèctrica amanyem una pista principal. Tirem a la dreta, a poc passem per la Font del Moro per arribar pron ta a Santa Cecília i al refugi Bartomeu Puiggròs. Aquí deixem les pintades del GR i el PR per agafar la carretera B-1103 cap a l'esquerra, passat el túnel apareixent novament les pintades del PR.C-19 que puja de Monistrol, el prenem paral·lels a la carretera. Vençut aquest espai ens enfilem cap els Degotalls. El tram final es un tranquil passeig que ens situa a Montserrat. -- 15 quilòmetres / 4 h. 15 minuts.
Enllaços .- Monistrol ----> Sant Vicenç de Castellet. Tren F.C.G.
.- Montserrat --> Monistrol. Cremallera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada