divendres, 16 de novembre del 2012

N E C R O R U T A

                                                Data ..-  Diumenge,  4  de  novembre  2.012 

             1  de  Novembre, " Tots Sants " ., en castellà  " Ninguno enfermo ".  Aquesta data, es sinònim de panellets, castanyes, moniatos, moscatell,........ i dia de difunts. 
             Guardant relació amb aquest darrer apunt. Descriuré una ruta, que de segur mai us heu plantejat, i fins i tot, potser en desconeixeu de la seva existència :  Es tracta de la visita al cementiri de Montjuïc. Podeu pensar  * Quins gustos més estranys que te aquest,,,,,,*  Però no us enganyeu. 
             Tot i semblar un suggeriment força morbós. No en ca dareu indiferents. Òbviament, l'ambient mortuori com es lògic, és present. No obstant, aquest recorregut, es una continua descoberta d'autentiques i sorprenents obres d'art. Tota una exposició al aire lliure, que es mostra al llarg de d'aquestes rutes. Fixeu-se, que dic RUTES.  Doncs, dintre d'aquest recinte, en trobem tres de diferents : La ruta Artística = 3 h., la Històrica = 3 h., i la Combinada = 2 h. 45 minuts.  Aquesta darrera, cada segon i quart diumenge de mes, es guiada. La hora d'inici es a les  11 h. ( Comentada en Català ), i a les  11'15 h. ( Comentada en Castellà ), i es totalment gratuïta. - Telef. de informació = 902079799. 
            Llogicament, també es pot fer per lliure, el cementiri es obert tots els dies des de les 8 del matí fins a les 6 de la tarde.  APUNT .-  En el mateix espai, hi ha el Museu de Carrosses Funeràries. Considerat el millor de Europa. I també s'inclou en la visita. 
         En l'apartat de fotos, - columna de l'esquerra - Podeu veurà un petit pessic dels molts panteons, i talles que es poden observar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada