dimarts, 28 de maig de 2013

MONTFALCÓ,- - MONT-REBEI " Ruta de Indiana Jons "

                                                    Diumenge,  26  maig  2.013 

   Espectacular ruta que podríem denominar " Indiana Jonesca ", Que es va inaugurar aquest mateix mes, i que et permet enllaçar Aragó amb Catalunya, tot creuant el pantà de Canelles, per un pont penjat, situat en el Congost del Seguer-Mont-rebei. NOTA.- Si es pateix vertigen, no hi aneu, ja que a part del pont penjat. Te dos trams de passeres penjades a la paret, ben bé de pel-licules d'aventures. " Mireu les fotos ". 
     Nosaltres la férem des del canto d'Aragó cap a Catalunya, prenent com a punt de sortida i tornada, el Refugi-Alberg Casa Balle : Tel. 974562043 - Preu mitja pensió = 32'-€. ( En data actual ). 
     La Ruta -->  Casa Batlle ( Montfalcó ), camí de les Passarel-les, Font de Montfalcó, Corral del Balle, 1er Tram penjat Pllan Sescual, camí enllaç del 2º Tram penjat, Tram de la paret del Seguer, Pont penjat del congost del Seguer, Enllaç GR-1 a la alçada de la Feixa d'Un Cap, Congost de Mont.rebei, La Masieta. La tornada la fem a l'inrreves.  =  16 quilòmetres entre anada i tornada.
     Com arribar al punt del que sortirem nosaltres:  Monistrol, Lleida, N-230 direcció a Vielha, Alfarràs, Benabarre, Tolba, Viacamp : Aquí prenem una pista forestal amb molt bon estat, que amb 15 quilòmetres ens porta fins a Montfalcó " Casa Balle ".

1 comentari:

  1. IMPRESSIONANT!!!
    Les escales em recorden alguns monestirs tibetans penjats a la roques.
    No fa massa havia llegit la descripció de la ruta a la revista Descobrir Catalunya i evidentment vaig descartar fer-la .

    ResponElimina