dissabte, 8 de juny del 2013

COLONIA ROSAL - MONTSENT - COLONIA ROSAL

                                    D A T A   .--   2   de   juny   2.013  

          Itinerari circular pel serrat de Montsent. Zona força desconeguda del berguedà, de la qual practica ment no es te informació ni cartografia. 
          La Ruta :  Colònia Rosal ; Deixem el vehicle en l'espai on es cel-lebra la Fira del Bolet. Des de la rotonda d'entrada. Refem un centenar de metres la ctra. per la que hem arribat, i en topar-nos amb la primera corva que gira a la dreta. Prenem una clara pista a l'esquerra, que mena cap a sota el viaducte de l'autovia. Passem sota aquesta seguint sempre la pista, deixant algun que altre trencall que sens arrel-la. 
         Quan duem aproximada ment uns  15  minuts, i en una cruïlla en forma de  Y, deixem la ruta de la dreta, per marxar a l'esquerra en clara pujada. ( Pal de ferro ). Costa amunt, passem una petita clariana que ens permet veurà Berga i les seves muntanyes veïnes. Tot seguit travessem una cadena, i a poc arribem a ran de la Casa de Montsent. Quan estem a la seva alçada, pèro que no veiem , ja que la tapa un petit turó. Agafem un trencall a l'esquerra que empren la baixada cap el Torrent del Corral. Passat aquest tornem a agafar un altre trencall a l'esquerra, que tot fent revoltades ens condueix al Sender de la Via Verda,que entomarem a l'esquerra, i ja no deixem fins arribar novament a la Colònia Rosal 
         Com anar a la Colònia Rosal --:   Monistrol, Manresa, carretera direcció a Berga, fins a trobar la sortida a la Colònia Can Rosal.-.- Uns  35 minuts de viatge de cotxe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada