dilluns, 14 d’octubre del 2013

CAN MAÇANA ( Montserrat ) - ST. PAU de LA GUÀRDIA

                                          Data  .-    13  de  octubre  2.013 
  
  Ruta circular, ideal per fer amb la canalla, inclús a l'hivern, ja que transita per una zona força asoleiada, i al ser relativa ment curta, ( 2 h. a peu de passeig / 6'5 km. Anada i tornada ), ens permet llevar-nos quan el fred ja no es tan viu.
 L'ITINERARI .-  Partim de l'area de Can Maçana, seguint les marques del Camí de Sant Jaume-fletxes de color groc- en direcció a Igualada. Després de superar un graó de roca, arribem a les restes de una Torre de Senyals que ens queda a la l'esquerra. Ara el camí empren una suau baixada, deixant-nos veurà ja: Sant Pau de La Guàrdia, i més enderrera  Igualada i els molins eòlics de la Serra de Rubió.
  Ja força propers al nucli trobem el cementiri. Passat aquest, apareix per la dreta un camí que serà per el que tornarem * Diem-li punt A *... Tot seguit entrem en el petit poble, en el que hi ha ubicat el Hostal del Celler de la Guàrdia, en el que si pot fer un bon esmorzar de forquilla.- Tel. 937710323.
 REVERSIÓ .-  Retornem al punt A, per agafar el trencall de l'esquerra. Som al camí d'Aixafarrocs, que seguim asta arribar a una cruïlla propera a la ctra. BP-1101, i en la que apareix novament el masis Montserratí. Aquí deixem la pista que baixa cap a la carretera, per agafar el ramal de la dreta amb suau pujada, més endavant l'itinerari es transforma en un corriol de bosc, que després de superar un ultim ressalt, s'entronca al camí que hem fet a l'nici de la ruta. D'aquí a Can Maçana, hi tenim escassos 5 minuts.
 EN L'APARTAT DE FOTOS EN TENIU UN CLAR SEGUIMENT.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada