dissabte, 20 de juny del 2015

CIRCULAR RIERA de RAJADELL

                                           Diumenge,  14  de juny  2.015 
    Senzilla i formosa volta circular que ens porta per exquisits verals molt propers a casa, i que sovint ens passant dessapercebuts. 
    L'emplaçament de la sortida i arribada. Es la Torre Lluviá. Des d'aquí anem cap a Cal Cuques, on trobem una tija amb un placard que ens brinda la definició del recorregut, amb un detallat quadre de punts de referència, que anirem interpretant al llarc dels,  14  quilòmetres que te aquest trajecte. 
    Per facilitar el seguiment; Es bo anotar els noms dels números de pas per tal de controlar-los en els pals indicadors de les cruïlles. 
 Com arribar al lloc de sortida : --  Monistrol,. Manresa ( Zona esportiva de El Congost ). Passat el cementiri prenem a l'esquerra el camí Vell de Rajadell, que anirem seguint fins trobar a l'esquerra. ( Indicat ) El camí que va cap a la Torre Lluviá. " Cal Cuques / La Morera ". En front de la Torre, tenim un ampli espai per aparcar el cotxe = 25 minuts. 
   FOTOS -- En l'apartat Expositor de Fotos. Columna de l'esquerra, i amb el títol CIRCULAR RIERA RAJADELL. Teniu un sucós reportatge . Cercar-lo per ordre alfabètic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada