dimarts, 28 de juliol del 2015

VOGIR d'en QUIMET - Mura -

                                         Diumenge,  26 de juliol del 2.015  ( Sant Joaquim ) 
  Amenosa volta, % . Circular per un assaonamentat circuït que transcorre per una exquisida zona força ombrívola. Detall que s'agraeix en aquesta època de l'any en la que el sol "Pica" de valent.
  Aquesta faedora vectació. Lliga un parell dels itineraris senyalats com: Rutes de Mura i els seus voltants. Concretament les de... Balmes,masies i molins ( Fites de color marró ), i el Sender Local-69 ( Coves de Mura ). En el Centre d'Interpretació de Mura, punt que utilitzem per iniciar i finalitzar aquest gir. En podeu trobar fullets informatius. - Obert a partir de les 10 del matí -.
 LA RUTA .--  Centre d'Interpretació. Baixem per el carrer de La Coma cap a l'antiga Escola, per creuar la riera i agafar a la dreta el camí que marxa paral-lel a aquesta. Sobrepassada l'Area d'Esplai de la Riera de Nespres ( Queda a l'altre costat del torrent ). seguim recta per arribar al Molí del Mig. Restaurat i apte per ser visitat ( Telf. 938317269-629381869 " Pere " ). Passem el raval del Miqueló i remuntem la Vall del Torrent Codolosos. Guiats per les senyals ens situem al Casalot de la Vila, i poc després al Puig de La Balma " No cal arribar-hi ", doncs el camí passa per sota en direcció al Coll de la Creu de la Vila. El Superem, i baixem un xic fins a un trencall. Fita, aquí deixem la ruta Marró, per trencar a la dreta cap a la Cova de Mura - Aparti d'ara adoptem les indicacions del sender local, SL.C-69 que ens completa aquesta segona part del recorregut tot passant per; La Cova de Mura,. El Cargol,. El Castellot,.  i arribant a Mura per la Font de l'Era. =  10  quilòmetres. 
  FOTOS .--- Anar a la columna de l'esquerra apartat de fotos, i cercar per ordre alfabètic la que porta per títol.. VOGIR de ST. QUIM, ( Mura ),,,, Esta practica ment al final del llistat.

1 comentari:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi nhậtgửi hàng đi pháp uy tín, giá rẻ

    ResponElimina