dimarts, 8 de setembre del 2015

OVAL del SERRAT de l'ESCLETXA

                                                Diumenge,  6  de  setembre  2.015 
   Viable i còmode ruta circular, que des de El Vilar ( Castellbell i El Vilar ). Ens enlaira fins a Viladoms de Dalt i ens combida a coronar el Vèrtex del Serrat de l'Escletxa.
  RUTA .- El Vilar,. Aparquem el cotxe sota l'ombre de l'alzina ( Quercus llex ) del cementiri, on iniciem la caminada... Creuem la carretera per marxar pel camí que arrenca pel costat de la via del tren, i que a poc traspassem per un pont, tot passant seguidament per sota l'autopista.   Cruïlla " Punt A " Pel camí de la dreta es per on tornarem. Ara continuem de recta cap a l'antic camp de tir. El sobra passem i anem seguint sempre el camí més ample que pel Rasol del Puig, ens fa guanyar alçada fins arribar al malmès casal de Viladoms de Dalt.  Des d'aquí prenem el camí/pista que per la dreta ens encamina per els Lloms del Piver cap el Collet dels Capellans. Baixem un xic, i en arribar a un marcat revolt a l'esquerra, cal controlar una petita marca de color groc ( dreta ) que ens senyala el corriol que ens enfila al immediat Vèrtex Geodèsic. Cim del Serrat de L'Escletxa, 448 metres.
  La tornada la fem resseguint el viarany carener més clar que marxa encarat a Montserrat, i ens retorna al ( Punt A ),. I al lloc de sortida. =  8 Km / Desnivell 280 metres / 2h. 30 minuts. 
  FOTOS .-  Columna de l'esquerra. Cercar per ordre alfabètic el títol. SERRAT de L'ESCLETXA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada