dimecres, 18 de novembre del 2015

RUTA dels OLIVAIRES

                                              Diumenge,  25  octubre  2.015 
   Ruta circular amb sortida i arribada al poble de Collbató, que fa un recorregut per la part baixa del Parc Natural de Montserrat. I ens mostra diferents llocs, tot circulant per extensos camps d'oliveres.
 LA RUTA .- Partim del poble pel carrer Pau Bertran, per cercar el camí (esquerra) que va cap el cementiri. Sortim del poble i ens topem amb la centenària Alzina Gran. Seguim fins a un trencall que prenem a la dreta (cartell), i ens deixa a la pista principal a l'alçada de El Casalot (cruïlla). Tirem a l'esquerra fent cas dels indicadors de la Vinya Nova (Bar-restaurant). Des de la casa prenem la pista de l'esquerra, seguint sempre el trass principal. En una creuament de 4 braços la pista marxa clarament a l'esquerra. Nosaltres tirem de recta per sortir al lloc dit de Quatre Camins (cartell). Continuem recta,passem el Torrent de les Comes, i a poc entomem a la dreta un caminoi que passa pel Bosc de Muixeriques. Passem per sota Can Farres i aterrem a les cases del Mas Grau (transformador) El deixem a la dreta prenent el carrer del seu costat tot bordejant les cases per sortir a una nova pista que prenem a la dreta i ens porta a Cal Salses. Passem a frec de l'entrada, un xic enllà deixem a la dreta el camí que porta a la casa de El Castell. Iniciant la baixada cap el Clot del Tambor. Ja abaix i amagat a la dreta entre la vegetació hi trobem un Forn de Calç. Seguim cap a la Fonollosa on tornem a trobar indicadors que ens encaminant cap a Can Jorba,- Masia-Ermita de la Mara de deu de la Font -.
 Des d'aquí fem cas dels indicadors que ens retornant a la Vinya Nova, i ja d'aquesta i per camí conegut ens plantem novament a Collbató =  12 Km  - 3 h. 30 minuts - .
 FOTOS .- Cercar a la columna de l'esquerra el títol ..RUTA dels OLIVAIRES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada