dissabte, 19 de desembre del 2015

CAMINITO del REY

                    Data,   5  a  8  de desembre  ( Pont de la Prostitució - Perdó....De la Constitució )
  Espectacular camí habilitat per la Diputació de Màlaga, que transcorre per el " Desfiladero de los Gaitanes " Espai Natural protegit, cosa que per accedir-hi cal complir un seguit de normes establertes per la Conselleria de Medi Ambient de Málaga.
  Si es te intenció de visitar cal primer informarse amb força antelació del requisits obligatoris que cal  dur a terma. Mirar la pàgina de Internet :  Caminito del Rey.
  RUTA .- El punt de partida, es el poble de Ardáles (Málaga). Al que arribem després de xupar-nos, 1.005 quilòmetres de carretera.- Monistrol, Martorell (Autopista) Castelló, València, Font de la Figuera, direcció Elx/Alicant, Múrcia, Granada, Antequera, Ardáles. Arribats al poble, seguir els indicadors que ens portant al lloc de sortida del Caminito. Caseta d'informació i parking per el cotxe, 2 € el dia. Deixat el vehicle ens traslladem a peu al punt on sortirem. Aquí ens donen un casc una petita explicació i som-hi..... El recorregut es fa tranquilament amb  3 hores tirant llarg. Temps suficient per gaudir de l'entorn, i com no...!! Tirar un munt de fotos, doncs el lloc es presta amb esqueix per fer-ho.  En arribar al final del recorregut, entreguem el casc, i un petit bus llansadora,  1'50 € ens retorna al punt on hem iniciat el recorregut.
 FOTOS .- Columna de l'esquerra, cercar Expositor de Fotos, 2ª Part i el títol.CAMINITO del REY

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada