dilluns, 4 de gener del 2016

CONGOST del MU

                                                  Data,  3  de  gener  del  2.016
   Bon Any,,,. Amics seguidors del Kimisades. Encetem aquest 2.016, amb una caminada, que crec que ningú a qui li agradi la muntanya es pot perdre. I més si tenim en compte que esta dins del territori Català, concreta ment a la comarca de La Noguera. Es tracte aquest d'un preciós recorregut lineal, (anada i tornada per el mateix lloc = 11'5 Km). En el que cal no deixar-sa la maquina de retratar. -- Pel més caminadors els hi podem dir que també es pot fer circular. Cosa que allarga la distància a uns 24'5 kms. Itinerari aquest que ja ressenyarem en una altre excursió. Avui ens limitarem a descobrir aquest primer tram, que amb un senzill traçat i poc desnivell es apte per tothom que estigui un xic versat a caminar.
  Com arribar-hi.--  Monistrol,. Manresa,. Eix direcció a Lleida,. sortida Calaf / Torà (Ctra.C-1412a),. Ponts,. C-14,. Artesa de Segre,. LV-9137,. Vernet,. Baldomar,. Alòs de Balaguer....En arribar al poble, deixem el nucli a la dreta per seguir pel costat del riu fins a un pont. Font i Cartell de la Ruta a la dreta. Podem deixar el cotxe aquí, o seguir un tros més (pista de terra transitable), fins a la Guingueta (Merendero) de l'Estadella. En el nostre cas l'inici el fem des de la petita àrea de pic.nic de l'Estadella.
  La  Ruta .-- Partim de la sona de lleurà de l'Estadella per un camí perfectament senyalat,.(Que fins i tot i si es vol, encara es pot fer amb cotxe fins a la sona d'escalada), Nosaltres marxem a peu, i a poc de passar el darrer tram possible per aparcar entrem ja en lo que es el Congost de Mu, on per unes passarel-les penjades d'amunt de l'aigua anirem guanyant terreny. Després el recorregut segueix un bonic paratge, i en la seva part final tornem a tenir un pel més d'avanture ja que ens espera un "Guapo" Pont Penjat i la resta de pasarel-les que ens deixant a sota de la paret del Pantà de Camarasa. La tornada en aquesta ocasió la fem pel mateix lloc d'anada.
 FOTOS .-  Columna de l'esquerra. Cercar Expositor de Fotos, 2ª Part i el títol CONGOST del MU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada