dilluns, 28 de març del 2016

CALLÚS - CASTELL GODMAR

                                                                Dia,  27  març 2016
     Tranquil·la i gens complicada caminada pel terme de Callús, en la que si es desitja, permet improvisar sobre la marxa la visita de diferents llocs. ja que en totes les cruïlles importants, hi ha indicadors amb noms de indrets, així com la distancia per anar-hi.
      Com arribar al lloc de sortida :  Monistrol,. Manresa,. C-55 direcció a Solsona,,,. Callús =  27 quilòmetres / 25 minuts de cotxa.
      La Ruta : Escollim com a punt de sortida i arribada l'Església del poble (Callús). Aparcat el cotxa al costat d'ella. Iniciem la caminada travessant la via del tren per un pas soterrat. Som al carrer Reverent Puigbó. Seguim de recta uns metres fins trobar el carrer Viladelleva, que prenem a l'esquerra fins el final, on es transforma en pista enquitranada. Passem sota la C-55 en direcció al Mas de La Tosa que veiem enfront.  Abans d'arribar-hi tramquem a l'esquerra per un camí de terra. - Pal indicador / Pla de la Tosa - Aparti d'ara fem cas dels indicadors que ens portant fins el Castell de Godmar(Gotmar), i St. Sadurní.  El nucli esta format per la Capella de St. Sadurní, el Cementiri, i el Castell de Godmar.  Visitat l'espai, continuem camí encarant cap el Mas de Cal Cortés que borajem deixant-lo a l'esquerra. I prenent com nova referència les indicacions dels pals de senyalització que anirem trobant en cada trencall,........ Camp de Jordà,.....Clot de les Ànimes,.... etc. Que ens facilitant fer una ruta a mida, ó retornar a Callús sota la indicació de : Callús Plaça Major.
    FOTOS  .-- Columna de l'esquerra clicar el títol =  CALLÚS, - CASTELL GODMAR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada