dilluns, 21 de març del 2016

RUTA de LES CINGLERES de NAVARCLES

                                          Diumenge,  20  de  març  2.016 
  Afable i senzill recorregut, òptim per omplir un curt espai matinal d'aquells en els que les condicions meteorològiques, et fan iniciar tard la caminada.
    Aquesta, es una petita ruta circular que ens porta per l'interesant entorn de la riera de Calders, que en aquest tram forma un seguit de cingleres de singular bellesa, vestida amb nombrosos miradors equipats amb cartells explicatius.  La caminada " Ruta de les Cingleres de Navarcles ", esta totalment senyalitzada amb pals indicatius i estaques amb senyals de reforç. La distància no completa els  5 Km. i el desnivell es d'uns  200 metres. El punt de sortida i arribada, es el Llac de Navarcles on teniu un panell informatiu d'aquesta i altres rutes.
   Com s'hi arriba :  Monistrol, Manresa, St. Fruitós de Bages, Navarcles ( Parc del Llac )= 23 Km.
    La Ruta  .--  Ala riba del Parc del Llac tenim una zona d'esbarjo on trobarem el Plafó que marca la sortida.. Arranquem la caminada seguint a la dreta un tros del Camí de Galobart ( enquitranat ) en lleu pujada, a l'esquerra queda la Font del Llac. I a poc trobem un pal indicador que ens diu que tenim que tombar a la dreta. Aparti d'aquí ens limitarem a seguir les senyals tenint sempre de referència el camí de la Ruta de les Cingleres de Navarcles. Confrontant en cada cruïlla la ruta per anar pel camí correcta que ens retornarà al Llac entrant pel carrer Montcau del barri que queda per sobre del Parc.
   N O T A  :   Ja que la ruta no es gaira llarga. Recomanem que abans de començar la caminada circumbaleu el Llac, es un extra que val la pena fer. Això allarga el recorregut un xic més, així com el temps. Si a més sumeu les aturades que de segur fareu en els miradors la cosa pot cap a les,,,. 3 hores.
   FOTOS  .. Cercar a l'esquerra l'apartat d'aquestes el títol es : CINGLERES de NAVARCLES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada