dilluns, 8 de febrer del 2010

AMB RAQUETES AL SALABARDÀ


DATA . Diumenge, 7 de febrer
Circuït perifèric òptim per executar una matinal amb raquetes, que ens porta a visitar els Rasos de Dalt, o Salabardà, que hem els seus 2.077 metres esdevé el sostre dels Rasos de Peguera.
Com atènyer-hi } Monistrol, Berga, Rasos de Peguera, = 80 quilòmetres / 1 hora, 15 mts.
El traçat } Aparquem el cotxe a l'esplanada de la Creu del Cabrer. Ens posem les raquetes i emprenem el P.R. - 73, que minva cap els Planells de Peguera, vençuts uns quants metres, deixem el P.R. per trencar a la dreta per un esqueix que s'interna bosc endins per la Baga de les Sequedes, tot guanyant alçada progressiva ment per un tamisat camí de mig metre de neu que discorra joliu per l'arbreda. Més enllà deixem el Tronc del Rinoceront, per subjugar els postres metres que ens situant als Pelats del Cap del Peguera. Es el punt més elevat, on en una clariana, letargia possessiona da la Senyera que presideix el cim del Salabardà, 2.077 metres.
Fets els corres ponents honors, escometem la tornada davallant per la part oposada en direcció a Les Collades, que abastarem desprès d'un directe i àgil descens. Des de Les Collades encarem la Baga de les Soques i per un plàcid traçat redhibim a la Creu del Cabrer.
Fi de la ruta .- 3 hores de marxa. - En l'apartat de fotos teniu imatges de la sortida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada