dimarts, 11 d’agost del 2009

EL SOSTRE DE LES GUILLERÍES


D a t a .- 9 d'agost

Fàcil itinerari per camins de bon fer i senyalitzat en tot el seu recorregut, que ens pujant a Sant Miquel de Solterra, popularment dit Puig de Les Formigues.
Transllat---> Monistrol, Vic, eix direcció a Girona, sortida nº 209 - St. Hilari Sacalm - a l'entrada del poble seguir les indicacións Polígon La Bobila, en trovar el carrer/ Carratera de Villavecchia, girem a la dreta passant per devant de l'empresa Fustes Sant Hilari, seguir el carrer asfaltat. En un encreuament descobrim uns cartells de rutes, continuem per la dreta. Metres passats el carrer es transforma en una pista de terra, caldrá seguir aquesta uns 6 Kms, fins a trovar en un revolt La Font dels Abeuradors. Aquí deixarem el cotxa- 1h.20 mts/ 101 Km.
A peu ------> A la Font dels Abeuradors trobem el cartell que senyala la ruta, i que es repetiran en tots els trencalls. La part primera es planera i transcorre entre castanyes i falgueres. Quan portem uns 55 minuts arribem a la Font de Sa Guarda, deixem el camí ample per emprendre un corriol que s'enfila decidit per un alzinar i més tard en una fageda. Passats 20 minuts des de la Font, guanyem el cim de St. Miquel de Solterra 1 h. 15 minuts. En arribar entendrem el perquè del nom popular de Puig de Les Formigues. Les vistes que tenim son tremebundes. El Montseny, Collsacabre, St. Hilari Sacalm, els Pirineus, i sota nostre, la immensa massa forestal de les Guilleríes. La tornada al punt d'iníci la fem calcant a l'inrevés el camí de pujada, que al ser de baixada l'exucuterem amb uns 55 minuts.-- Total = 2 hores 10 minuts / Desnivell, 300 metres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada