dimecres, 12 de gener del 2011

RACONS DE TALAMANCA


Data .-- 9 de gener de 2.011
Petit itinerari circular, recomanable per fer amb canalla, i que descobreix una històrica època medieval, així com retalls de la vida rural de segles passats.
Com anar-hi---> Monistrol, Manresa, Navarcles, Talamanca = 33 quilometres / 28 minuts.
Ruta ---> Plaça de Talamanca ( a peu de carretera ). Anem pel carrer del Raval, a l'alçada del nº4 s'escau el Punt d'informació on podrem copsar tots els detalls d'aquesta ruta. Que seguim per un traçat totalment senyalat amb petits pals que ens guiant mostrant-nos l'origen de Talamanca, l'església romànica de Santa Maria, el Castell del segle XI, el Mas del Moli Menut, la Sínia de Can Valls, el forn d'argila del Fornot, la font del Poble.......... Una entretinguda i curta passejada ( 4 quilometres ), de la que en gaudirem fins i tot els no tan nens, I que podem completar amb una visita al Castell,...i al proper poble de Mura per perdre'ns pels seus empedrats carrers tot fent temps per donar peu a l'hora de dinar, on l'Area de la Riera de Nespres amb les seves taules i fogons ens acollira per fer-hi una bona graellada.-L'area esta sortint de Mura en direcció a Rocafort.
Nota ---> En qualsevol punt d'informació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, demaneu el llibret " Rutes de flora i fauna ". En la pagina 24 teniu un apartat que descriu aquest itinerari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada