dilluns, 28 de juliol del 2014

MONTSERRAT, - FRA GARÍ

                                         27 de juliol 2.014                                        

  Recurregut  que fem sensa perdre de vista en cap moment el Monestir, i que tot i ser força interesant, passa practicament inadvertit per molts dels visitans de Montserrat. Que com la majoria de concurrents, i tambe per falta de informació, es limiten a veura els núclis més emblematics, sensa reparar en l'entor, el qual ofereix tranquils paratges amb magnífiques reconades iunes prespectives visuals inmillorables.
  LA RUTA .-  Monestir. Estació del Cremallera. Anem cap a la Plaça Abat Oliva per entrar per la portalada cap a la Plaça de Sta. Maria ( Entrada a l'Església ) Des d'aqui cal agafar el carrer que va cap a l'Hostal Cisneros, pero abans ens decantem una mica  a la dreta per donar un cop d'ull al desconegut Pati de la Hospederia. Vist aquest, marxem en direcció a l'Hostal per seguir per derrera les " Celdes", i conectar amb les escales ( dreta ) que menan a l'iníci del Cami del Via Crucis. Que seguim completament fins arribar el Pas de las  3 Creus ( Aquí cal aseures una estona en el sudgerent banc de la Verga Negra ) Avans no comencem la pujada per unes escales ( dreta ) que ens portan al Mirador de Fra Garí. Fetes le obligades fotos, reculem fins a les 3 Creus, per continuar ( dreta ) el camí de baixada que passant per la Capella de La Dolorosa ens retorna al punt de partida.-- En l'apartat de fotos Columna de l'esquerra en teniu un interesant recull d'imatges.. Calcercar el tìtol MONTSERRAT, FRA GARÍ ( Estan possades per ordre alfabétic ).

2 comentaris:

  1. Realment te que ser una ruta poc frecuentada, ja que si esta feta aquest diumenge - 27 de juliol - El camí esta del tot solitari. Una molt maca excursió amb bones fotos.
    Doctor 33

    ResponElimina
  2. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.

    ResponElimina