dimarts, 18 de novembre del 2014

AIGUAMOLLS del DELTA del LLOBREGAT

                                                   Diumenge,  16  de  novembre  2.014 
     Recomanable i ideal caminada per a totes les edats, ja que es totalment planera, i ens ofereix encants suficients per fer-hi una visita, que no deixerá indiferents ni a petits ni a grans.
 COM  HI  ACCEDIM --  Monistrol, Olesa de Montserrat, Abrera, A-2 direcció  Barcelona / Aeroport, sortida El Prat de Llobregat. Ja en la població fem cas dels rètols que ens condueixen cap el Cementiri i la Platja de El Prat ( B-203 ). Passat el Cementiri seguir els indicadors  Espais Naturals, que ens portant fins a un aparcament habilitat i gratuït, situat al costat del Mirador d'Avións. Punt en el que iniciem la ruta. =  51 quilòmetres / 40 minuts, amb cotxe des de Monistrol.
  LA  RUTA --  Els itineraris estan senyalitzats amb rètols. A la entrada del parking, un plafó ens descriu les rutes que podem fer. Tan sols cal escollir els llocs que volem veure, i traçar el nostre propi recorregut. ( El que em fet nosaltres suma 10'5 Km / 2 h. 45 minuts, aturades descontades.
  EN  L'EXPOSITOR  de  FOTOS. Columna de l'esquerra, en teniu un extens i suculent reportatge.Cal cercar-les per ordre alfabètic sota el títol..AIGÜAMOLL del LLOBREGAT.
  APUNT -- Com és un espai protegit, el recinte esta tancat. L'hora d'apertura es de, 9 a 17 h.

1 comentari:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Công ty vận chuyển hàng nước ngoài FadoExpress hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi mỹ, gửi hàng đi úcgửi hàng đi đài loan và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ

    ResponElimina