diumenge, 26 de juny del 2016

CAMINS ENTRE VINYES

                                             Divendres,  24  juny  2.016  " St. Joan " 
        Acolorida volta circular per l'Alt Penedès, que ens porta per camins voltats de vinyes, i que ens permet lligar el pas per  4,.  Ermites ben diferenciades l'una de l'altre. 
    Com anar al lloc de sortida :  Monistrol, Collbató,  A-2 direcció a Lleida,,, sortida nº 559 - Igualada / Vilafranca del Penedès / Manresa -... Rotonda prenem les indicacions : Capellades / Vilafranca P. / Tarragona.  Continuar per la C-15 fins el trencall. Les Casetes d'en Raspall - St. Martí Sadevesa,. Deixem el cotxe a tocar de la Plaça de Les Casetes d'en Raspall =  45  quilòmetres.
     La  Ruta : ...  Partim de la Plaça dirigir-nos cap a la C-15, que creuem per un pas elevat, seguint els indicadors de St. Martí Sadevesa-Cava Naveran, on trobem la 1ª Ermita. Retornem a la via de servei de la C-15 per cercar un pas que ens permet anar cap a Can Figueres dels Barrancs. Passada la Masia, trobem l'Ermita del Roser. des d'aquí divisem el Turó dels Casalots, inconfundible per la Senyera que el corona. Arribar-hi ens comporta poc de temps. Des d'ella reculem per encaminar-nos al Collet del Barber. Per camí practica ment planer ens plantem a la Casa de Les Estoses Noves "Residència de gossos i cavalls". Entrem a una pista enquitranada que seguim a l'esquerra. passada la casa de Cal Santpare, la pista torna a ser de terra. Cruïlla de Cal Bosquet i Cal Magí (Cartell indicador) Tirem a l'esquerra pel Camí del Serrat. Passat Cal Magí comencem a perdre alçada. A poc trobem El Serral de Dalt. La Font del Serrat. El Serrat de Baix, i Cal Cerdà i L'Ermita de Sant Vicenç de Morrocurt. Sen sa deixar el camí principal, anem baixant fin topar amb Santa Maria de Bellver. Tan sols ens queda seguir a l'esquerra un curt tram de carretera per retornar a Les Casetes d'en Raspall conplimentant un total d'uns,  11  quilòmetres. 
   FOTOS . Cercar a la columna de l'esquerra el títol :  CAMINS ENTRE VINYES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada