dijous, 2 de juny del 2016

STA.CANDIA ( Torrent de Carme-Cova Sensada-Castell d'Orpí )

                                              Dissabte, 28 de maig 2.016
  Variada ruta circular que ens porta per la Riera de Carme, ens introdueix a la Cova Sensada, i ens puja al Castell d'Orpí. Itinerari que iniciem i finalitzem a Sta. Candia, nucli del terma municipal d'Orpí.   
   Com hi arribem :  Monistrol, Collbató, A-2 direcció Lleida, sortida Igualada/Vilafranca del Penedès. Rotonda, seguir els indicadors de Pobla de Claramunt per continuar cap a Carme, passat el poble, i en el Km. 9'700 de la Ctra. BV-2131 prenem un trencall a l'esquerra ( Contenidors de deixalla ) que ens deixa al nucli de Santa Candia.
   La  Ruta : -- Església de Santa Candia, anem a cercar un camí que baixa cap el torrent i l'anem seguint  cap a la dreta fins arribar als Estrets, Aquí pugem un xic per arrelar una pista (esquerra) que ens salva aquest pas i ens retorna al torrent. Passat un pla rocós i pel costat d'un cartell arribem a una pista ample que creua el torrent.  PUNT..A,, Per aquí férem la tornada. Ara però no passem el torrent. Continuem per la pista cap a la dreta. Passem per Can Llens i sortim a una cruïlla. Tirem a la dreta i ens atensem a Can Sensada. Uns metres abans d'arribar-hi prenem un trencall a la dreta en clara pujada que amb 7 minuts (Fita a la dreta) Ens deixa al trencall que amb un minuts ens situa a la boca de la Cova (Cal portar llanterna). Ja visitada, tornem al PUNT..A,, Ara si creuem la riera per marxar pista enllà fins arribar al Castell d'Orpí - Restaurant - Per sota la fondalada queda Sta. Candia, un relacsat camí de baixada ens hi retorna =  11'5  KM.
   FOTOS .- Cercar a la dreta - STA.CANDIA (Torrent-Cova-Castell)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada