dilluns, 5 d’agost del 2013

BÒTIL BORN MONTSERRATÍ

                                          Diumenge,  4 d'agost  2.013  
    Xicarrona volta circular, ideal per estirar una estoneta les cames, tot gaudint del panorama que ens ofereixen les parets de la cara nord del masis Montserratí.  
    Lloc de sortida i arribada :  Revolt de la Paella / Forn de Calç - Km 9'5 de la carretera BP-1121 de Monistrol a Montserrat.
    Deixem el vehicle en un dels molts espais que trobem en el camí que porta a La Calsina/Sant Cristòfol/Marganell.  Per seguir uns escassos metres per aquest, fins trobar les senyals grogues i blanques del PR.C-19, que arrelem cap a l'esquerra, i no deixem fins arribar a Santa Cecília - Refugi Bartomeu Puiggròs, 1 hora.
 En sortir a la carretera de Can Massana, BP-1103. Deixem el PR, que s'enfila muntanya enllà, per marxar a l'esquerra, fent un curt tram de carretera. Passat un túnel, tornem a trobar ben pronta el PR. L'encalcem, baixant pel camí dels Matxos, que ens aterra a l'antic Hotel de la Colònia Puig. Aquí tornem a deixar el PR, que s'encamina envers el Convent de Sant Benet, per baixar decidit a Monistrol.... Nosaltres, continuarem a l'esquerra, per un nou tram de carretera, que previ pas per la Font dels Monjos, ens retorna al revolt de la paella. Lloc del que hem sortit, 1 hora -- Total acumulat sense aturades, 2 hores / 7 quilòmetres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada