dijous, 12 d’agost del 2010

ROCAFORT - ROCAFORT


D a t a -- 12 agost 2.010

Ruta circular amb sortida i arribada a Rocafort, que ens porta fins a la cota 463 - Turo d'en Maurici, en el que oneja una Senyera. I ens regala una bona vista del poble.
Com hi arribem --> Monistrol, Sant Vicenç de Castellet, Pont de Vilomara, Rocafort. 17 quilòmetres, 25 minuts .
Itinerari --------> Església de Rocafort. Sortim per el camí carreter que va a Mura. Aproximadament a 1 quilòmetre passem el pont que creua la riera, i a uns 300 metres, agafem una pista que s'enfila per l'esquerra. Passat el collet de la Granja ( dipòsit a la dreta ), prenem un camí carener a l'esquerra que amb pocs minuts ens mena al Turó de la Senyera.- Uns 45 minuts des de la sortida - Visitada torne a la pista per seguir-la cap a l'esquerra fins encarar el camí del Sot del Vilà que ens baixa cap a Cal Tinoi i a la casa de l'Artesà. Ja a peus de la riera de Nespres, marxem a la dreta per arrelar a l'alçada de la proa del poble la senda que ens puja a la Vila, donant-nos entrada per la Pedra de les Creus. 2 hores, 30 minuts.
Apunt -----------> Aquesta ruta, es pot allargar un parell d'hores més, si no es baixa pel Sot de la Vilà, i es continua cap el Serrat del Forn, Les Tombes del Moro, Casa de Pruners, riera de Nespres, El Prat, i Rocafort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada