dilluns, 9 d’agost del 2010

RUTA DE LES CARES


D a t a . - 7 agost 2.010

Per dur a terme aquesta curiosa i a la vegada fascinant ruta, que férem a la tornada de Madrid, cal anar al petit i acollidor poble de Buendía.
Buendía, esta situat al nord-est de la província de Cuenca a tocar del immens pantà del mateix nom i a peus de la Serra d'Altamira. A la pàgina web http://www.rutadelascaras.com/ Podreu cercar informació de la ruta i del poble.
Tan sols cal afegir, que aquesta zona de les cares, forma part del PR-46 Buendía - Buendía. Es de tipus circular i te una llargada de 14 quilòmetres. Si no es vol fer sencer, i tan sols admirar les cares. Es pot arribar amb cotxe ( cartells indicadors ) fins a la part en la que estan esculpides, i visitar-les amb un recorregut també circular d'uns 25 minuts.-- Parades no incloses --
NOTA .- La figura De Muerte ( Calavera ) esta a tocar del pantà i en un lloc ideal per prendre un bany. No oblideu endur-vos el banyador la tovallola i la crema solar. Gaudireu d'un immens i tranquil espai amb tota l'aigua per vosaltres sols. NO es broma !!
A l'apartat de fotos podreu veure un petit recull d'alguna de les cares

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada