dissabte, 31 d’agost del 2013

MONTSERRAT - DEGOTALLS . ( Una passegada per Montserrat )

                                                   D a t a  .--.   25  d'agost  del  2.013

   Agost, anàleg de vacances.  Temporada en la que es molt plausible que es faci una escapada al Santuari de Nostra Senyora de Montserrat. Es per això, que us recomanem un tranquil, fàcil i relaxant passeig per : EL  CAMÍ  dels  DEGOTALLS.  Ruta apte per a totes les edats, i idoni per completar la visita al Monestir.
  El  C a m i .---   Des de la Plaça Abat Oliba, (Font). Emprenem da direcció cap a la sortida de Montserrat. Deixant a l'esquerra el mercat de les pageses, ( venda de mel, mato.....) i per un passeig protegit per una marquesina ens situem a l'alsada de un edifici de serveis. En front d'aquest i a laltre costat de la carretera, unes escales, ( Pal indicador ) ens indicant  l'iníci del Camí dels Degotalls.
  La passejada no te pèrdua, ja que anem vorejant el contorn de la muntanya, per un ample camí totalment planer, ombrejat, i adornat per unes 70, belles i populars majòliques, algunes d'elles amb font i bancs per asseures. Al final del recorregut, ens trobem una plaçeta sensa sortida. Estem en Els Degotalls.  Una balma ennegrida per la humitat d'on antigament degotava l'aigua li dona el nom. * Arribar fins aquí son uns  25  minuts. El mateix temps que emplearem per tornar. *  Total anada més tornada =  50 minuts. ( 1 h. a molt estirar )  Distancia total ( anar + tornar ) =  3 Km. 600 metres, practica ment planers.

3 comentaris:

  1. Si que has tornat cansat de vacances, que t'has d'entrenar al camí dels Degotalls.
    Vols que et precrigui unes quantes vitamines?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que,,,la Fabada, el Pote, la Sidra,,....Passant factura.

      Elimina
  2. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

    ResponElimina